savy.lt Refinansavimas
finbee.lt Refinansavimas
manopaskola.lt Refinansavimas
eurocredit.lt refinansavimas
smspinigai.lt Refinansavimas
bobutespaskola.lt refinansavimas
credit24.lt Refinansavimas

Refinansavimas

Refinansavimas kas tai ?



Prieš keletą metų nieko nebuvo nė girdėt apie refinansavimą nieko, tačiau laikui bėgant ir poreikiams augant tokia paslauga atsirado ir Lietuvoje. O kodėl refinansavimo nebuvo ankščiau? Na galima sakyti vien dėl to, kad paskolas dalindavo tik bankai ir jie išduodavo paskolas įvertine daugelį faktorių, o kai prasidėjo greitųjų kreditų bumas ir panašių įmonių ir paskolos buvo dalinamos kiekvienam paraišką užpildžiusiam žmogui tai ir laikui bėgant atsirado refinansavimo pasaulga. Nes buvo išduota daugybe paskolų dėl kurių žmonės pradėjo praradinėtį namus, antsoliai pradėjo tinri rankomis nes padaugėjo nemokių klientų ir kreditų įmonės davė jiems darbo. 

Kas yra refinansavimas? 

Refinansavimas tai paslaugą kuri apmoka jūsų esamus kreditus (esamą kreditą), juos apjungia maženėmis palūkanomis. Ypač aktualu refinansuoti greituosius kreditus, nes jie išduodami su didžiausiomis metinėmis palūkanomis. Arba esate paėmę kreditą ir jūsų netenkiną sąlygos tad galite susirasti įmonę kuri refinansuos jūsų paskolą geresnėmis sąlygomis.  Ir tada jeigu turėjote keletą kreditų mokate tik vieną įmoką jeigu buvote paėmę paskolą su didelėmis palūkanomis sumažinsite jas.

Refinansavimas kam tai ?

Na tai paslaugą norinti palengvinti jūsų finansinę naštą. Nes jeigu pamėte paskolą, kreditą ir neapskaičiavote savo galimybių  o su kreditoriais neeina susitarti, tai refinansuodami jūs galite prailginti paskolos terminą ir mokėti mažesnes palūkanas, nemokėti dešimt įmokų kas mėnesį, o sujungti paskolas į vieną ir mokėti viena įmoką ir dar su maženėmis palūkanomis.

Refinansavimas tai gan jauna paslauga, bet jau daug žmonių yra padėjusi atsikratyti didelių palūkanų, daug įmokų ir t.t Refinansuok savo paskolą ir gyvenk laimingai!

1 komentaras:

  1. Thank you Shered your blog,
    Are you looking for refinansavimas
    ? If yes, ecocredit is here to help you with fast and convenient credit. No matter what your need is, you can avail it right away with ecocredit.

    AtsakytiPanaikinti